0
Total : 0,00 kn
Košarica je prazna!
Osvježi

Morethan branzino ags 902MH-AD Shadshaker II štap za grabežljivice Daiwa

Podjeli

Morethan branzino ags 902MH-AD Shadshaker II
Sa štapovima BRANZINO AGS Daiwa predstavlja novu prekretnicu u dizajniranju štapova. Kombiniranjem materijala od karbonskih vlakana SUPER-SVF-COMPILE-X i izrazito lagane vodilice od karbonskih vlakana oblikovali smo iznimno brze štapove otporne na deformacije i uvrtanje.
Slijedom toga, zabačaji su iznimno dugački i precizni. Ovisno o modelu, štapovi BRANZINO AGS idealni su za ribolov na morske pastrve te za ribolov na smuđeve, bolene i štuke malim voblerima i plastičnim mamcima.
►► Super fleksibilnost - ovisno o naprezanju, blank apsorbira pritisak od vrha do drške
►► Karbonska vlakna SUPER SVF-COMPILE-X - maksimalan broj karbonskih vlakana osigurava veliku brzinu i malu težinu
►► V-spoj - aposlutno jednoliko savijanje omogućava manevriranje kao da je riječ o štapu iz jednog dijela
►► Izrazito čvrsto ispredeni međuslojevi od karbonskih vlakana omogućuju maksimalnu snagu blankova. Svi blankovi su obojani.
►► AGS prsteni od karbonskih vlakana - iznimno lagani i otporni na deformiranje
►► Dvostruko omotane vodilice osiguravaju dugačak životni vijek
►► Drška od čvrstog etilen-vinil acetata
►► Proizvedeno u Japan
Zbog velikog interesa za MORETHAN BRANZINO AGS verziju s većom jačinom izbačaja u suradnji s japanskim inženjerima u Tokiju, razvili smo verziju koja je napravljena za srednje teške plastične mamce za štuku ili smuđa te je više namjenska. Kombinacijom SVF COMPLEX-X™ karbona i DAIWA AGS laganih karbonskih vodilica dobili smo nevjerojatno laganu konstrukciju nevjerojatno laganog i brzog štapa - ovakve karakteristike i kvalitetu nečete pronači nigdje. Izuzetan osječaj u kombinaciji s najboljim komponentama - made by DAIWA! Ovaj štap je 100% napravljen u Japanu.

 

Recenzije

Još nema recenzija za ovaj proizvod.

Tvrtka Žabica počela je s radom u travnju 2008. godine. Pri otvaranju tvrtke odlučili smo biti potpuno različiti od ostalih trgovina ribičkim priborom. Naš cilj je da se kupci ugodno osjećaju, te da uz čašicu razgovora i šalicu kave pronađu sve što im je potrebno za ribolov.

KONTAKT

  •  

    AddresA: Josipa Boesendorfera bb, Beli Manastir, 31300, Hrvatska

  •  

    E mail: trgovinazabica@gmail.com

  •  
    Tel: +385 (0)31/700-990
Top