Kolibri

Kolibri tvrtka za proizvodnju čamaca

Trgovina Žabica u svojoj ponudi ima renomirane proizvođače pneumatskih čamaca od kojih se zasigurno ističe Ukrainska tvrtka Kolibri. Ova tvrtka ima dugogodišnju tradiciju i to još od 1995 godine. Danas ona proizvodi plastične čamce s kapacitetom proizvodnje od nekih 70.000 jedinica godišnje.
Ova tvrtka 2013 godine počinje s proizvodnim procesom rotacijskog prešanja. U proizvodnji čamaca ova tvrtka se ističe niskom potrošnjom energenata, brigom o ekologiji i bezotpadnom proizvodnjom. Prooizvodni procesi brodogradnje, proizvodnje čamaca i sva druga proizvodnja su certificirani. Brodovi napravljeni u Tvrtci Kolibri odgovaraju standardima ISO / CD 6185, imaju certifikat Cates CE Bureau Veritas (Francuska) i potvrde o kvaliteti prema Ukrainskim i Ruskim standardima.
U ponudi su 26 osnovnih modela čamaca na napuhavanje, 4 osnovna modela RIB, pedaline, kajaci te razni plastični brodovi . Također uz osnovne i standardne modele ide širok raspon dodatne opreme kojke omogućuju korisniku da po svojoj individualnoj želji odabere brod.
Tvrtka daje jamstvo od 3 godine na napuhavanje i RIB, te jednogodišnje jamstvo za pribor i opremu iz svoje proizvodnje.
Usklopu tvrtke djeluje i servis koji pruža podršku i dodatno jamstvo za cijeli period korištenja brodova i čamaca u jamstvenom roku i izvan njega.
Ako ste ribič, lovac, sportaš ili se volite baviti aktivnim odmorom na moru brod ili čamac Kolibri je nezamjenjiv.

"Kolibri" - Inflatable Rowing and Motor Boats

 

Kolibri inflatable rowing boats