0
Total : 0,00 kn
Košarica je prazna!
Osvježi

RIBARSKE ČIZME Purofort MultiGrip Safety

Podjeli

RIBARSKE ČIZME Purofort
Rad u profesionalnom ribolovu znači rad u ekstremnim uvjetima.

Dugi dani na mokrim i skliskim palubama , koristeći se oštrim i teškim alatima stalno u okruženju riblje krvi , masnoća , masti i ulja. U takvim uvjetima , čuvanje posade u sigurnim , suhim i toplim uvjetima veliki je izazov koji će DUNLOP osigurati , ako ne i premašiti vaša očekivanja. PURFORT čizme su napravljene po jedinstvenoj inovativnoj formuli koja jamči bolje performanse od gumenih i PVC čizama.

Čizme moraju biti udobne i omugućavati konstantno suhe noge.

Purofort tehnologija omogućuje izvrsne izolacijske čizme koje drže noge toplim, lagane su i udobne tijekom dugog radnog dana. Certificirane su prema nizu europskih , kanadskih i američkih standarda.

Sve popularnija čizma koja je zbog svojih karateristika tražena kako od strane profesionalnih ribara tako i od industrije hrane za radna mjesta koja imaju najzahtjevnije uvjete.

 

Brojevi : 39 - 49

 

Recenzije

Još nema recenzija za ovaj proizvod.

Tvrtka Žabica počela je s radom u travnju 2008. godine. Pri otvaranju tvrtke odlučili smo biti potpuno različiti od ostalih trgovina ribičkim priborom. Naš cilj je da se kupci ugodno osjećaju, te da uz čašicu razgovora i šalicu kave pronađu sve što im je potrebno za ribolov.

KONTAKT

  •  

    AddresA: Josipa Boesendorfera bb, Beli Manastir, 31300, Hrvatska

  •  

    E mail: trgovinazabica@gmail.com

  •  
    Tel: +385 (0)31/700-990
Top