0
Ukupno : 0,00 kn
Košarica je prazna!
Osvježi
Hrana za ribu, primama..

TOPIC: Prirodna mješavina hrane za primamu ribe -Dovit

Prirodna mješavina hrane za primamu ribe -Dovit 5 godina 6 mjeseci ago #24

Ove mješavine primame sadrže samo prirodne osnovne tvari. Onesu univerzalne i zato ih možemo koristiti u bilo kojem dijelu godine, kombinirajući ih bilo sa bojilama ili aromama po želji. Preporučamo ovaj proizvod ribičima kojima je dozvoljeno koristiti samo prirodne materijale, ili love ribu na mjestu kada se ne smiju koristiti umjetne arome aditivi ili bilo koji drugi umjetni materijali.
Ova primama je posebno dobra za obogaćivanje drugih mješavina hrane jer su 100 % prirodne i bez ikakvog mirisa. Jednini miris je onaj od mljevenja i pripreme što može napraviti pravu svježinu ako se ova vrsta hrane miješa sa drugim vrstama.
Amur
Glavni dobitni i tradicionalni element za primamu ribe amura u ovoj hrani je lucerna. Ova hrana je iz tog razloga zelene boje. Ova mješavina je vrlo uspješna za amura no dobro se pokazala i u lovu na šarana i to u mnogim situacijama. Preporuka za ovu hrane je da se koristi u ljetnom periodu.
Konoplja
Konoplja se pokazala kao izvrstan sastojak u mješavini hrane za lov ribe. Dodatna esencijalna ulja i 8 vrsta aminokiselina čine ju posebno popularnim mamcom za šarana a također i za deveriku.
Deverika
Deverika mix sadrži u osnovi pšenicu, raž i slične sastojke. Ove osnovne tvari su elementarne za stvaranje mirisa i arome u mješavini hrane koja se dobija mljevenjem. Kako i naziv kaže ova mješavina je za ribu deveriku.
Suncokret
Mješavina primame na osnovi pečenog suncokreta s pojačanim sastojcima. Gotovo svi biljojedi ribe vole ovu smjesu sa sjemenkama suncokreta. Dakle, možemo ga preporučiti bez razmišljanja, ne samo za deveriku i šarana, već i za babuške.
SAVJET: Možemo napraviti privlačan mamac za deveriku ili za šarana dodavanjem odgovarajuće dodatnih mješavina konoplje i pečenog suncokreta. Takva mješavina bi mogla biti izvrstan mamac za biljojednu ribu.
 • zabica
 • zabica's Avatar
 • Offline
 • Administrator
 • Posts: 13
 • Karma: 0
The administrator has disabled public write access.
Time to create page: 0.128 seconds

Tvrtka Žabica počela je s radom u travnju 2008. godine. Pri otvaranju tvrtke odlučili smo biti potpuno različiti od ostalih trgovina ribičkim priborom. Naš cilj je da se kupci ugodno osjećaju, te da uz čašicu razgovora i šalicu kave pronađu sve što im je potrebno za ribolov.

KONTAKT

 •  

  AddresA: Josipa Boesendorfera bb, Beli Manastir, 31300, Hrvatska

 •  

  E mail: trgovinazabica@gmail.com

 •  
  Tel: +385 (0)31/700-990
Top