0
Ukupno : 0,00 kn
Košarica je prazna!
Osvježi

Trgovina Žabica u svojoj ponudi ima renomirane proizvođače pneumatskih čamaca od kojih se zasigurno ističe Ukrainska tvrtka Kolibri. Ova tvrtka ima dugogodišnju tradiciju i to još od 1995 godine. Danas ona proizvodi plastične čamce s kapacitetom proizvodnje od nekih 70.000 jedinica godišnje.
"013 godine počinje s proizvodnim procesom rotacijskog prešanja. U proizvodnji čamaca ova tvrtka se ističe niskom potrošnjom energenata, brigom o ekologiji i bezotpadnom proizvodnjom. Prooizvodni procesi brodogradnju i sva proizvodnja su certificirani. Brodovi napravljeni u Tvrtci Kolibri odgovaraju standardima ISO / CD 6185, imaju certifikat Cates CE Bureau Veritas (Francuska) i potvrde o kvaliteti prema Ukrainskim i Ruskim standardima.
U ponudi su 26 osnovnih modela čamaca na napuhavanje, 4 osnovna modela RIB, pedaline, kajaci te razni plastični brodovi . Također uz osnovne i standardne modele ide širok raspon dodatne opreme kojke omogućuju korisniku da po svojoj individualnoj želji odabere brod.
Tvrtka daje jamstvo od 3 godine na napuhavanje i RIB, te jednogodišnje jamstvo za pribor i opremu iz svoje proizvodnje.
Usklopu tvrtke djeluje i servis koji pruža podršku i dodatno jamstvo za cijeli period korištenja brodova i čamaca u jamstvenom roku i izvan njega.
Ako ste ribič, lovac, sportaš ili se volite baviti aktivnim odmorom na moru brod ili čamac Kolibri je nezamjenjiv.

Čamci

Tvrtka Žabica počela je s radom u travnju 2008. godine. Pri otvaranju tvrtke odlučili smo biti potpuno različiti od ostalih trgovina ribičkim priborom. Naš cilj je da se kupci ugodno osjećaju, te da uz čašicu razgovora i šalicu kave pronađu sve što im je potrebno za ribolov.

KONTAKT

  •  

    AddresA: Josipa Boesendorfera bb, Beli Manastir, 31300, Hrvatska

  •  

    E mail: trgovinazabica@gmail.com

  •  
    Tel: +385 (0)31/700-990
Top