top of page
Podloga za portal 2.jpg

Žabica Spin d.o.o. i O.Š.Caglin - Škola ribolova.

Žabica Spin d.o.o. sklopila je suradnju s Osnovnom školom Caglin u projektu nazvanom "Škola ribolova". Ova suradnja nije samo poslovna, ona odražava duboko ukorijenjenu želju za povezivanje djece s prirodom i tradicionalnim vrijednostima ribolova. 

Ideja o "Školi ribolova" potekla je od inspirativnog profesora Marka Zelenića, čija je strast prema prirodi i ribolovu postavila temelje za ovaj inovativni projekt. "Primijetio sam da su mnoga djeca danas izgubila kontakt s prirodom", kaže profesor Zelenić. "Želio sam pružiti priliku djeci da ponovno otkriju ljepotu i važnost života u prirodi, te razviju vještine koje će im koristiti tijekom cijelog života"

"Škola ribolova" pruža učenicima priliku da ne samo nauče osnove ribolova, već i da steknu dublje razumijevanje eko sustava i očuvanja prirode. Kroz praktične radionice na obližnjim rijekama i jezerim, djeca će imati priliku istražiti bogatstvo lokalnog biljnog i životinjskog svijeta, te razvijati svijest o važnosti čuvanja okoliša.

Ova suradnja između Žabice Spin d.o.o. i Osnovne škole Caglin ne samo da donosi korist lokalnoj zajednici kroz obogaćivanje obrazovnog iskustva djece, već i naglašava važnost suradnje između poslovnog sektora i obrazovnih institucija u promicanju održivog razvoja i ljubavi prema prirodi. Kroz "Školu ribolova", nova generacija će biti osnažena da postane čuvar prirode i nositelj tradicije ribolova, čineći korak prema održivoj budućnosti za sve.

bottom of page